Dit recept is zo makkelijk en de brownies zijn te gek bij een lekker kopje koffie.
Ingrediënten (voor 16 tot 20 stukjes)
150 gr pure chocolade
150 gr roomboter of kokosolie
200 gr kokosbloesemsuiker
150 gr speltbloem
1/2 theelepel zout
4 eieren
150 gr gedroogde cranberry's
extra boter om in te vetten
Extra nodig
bakvorm van 24 cm doorsnede
bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet de bakvorm in en leg bakpapier op de bodem.
Breek de chocolade in stukken en laat au bain-marie smelten, regelmatig roeren. Smelt de boter of olie en meng met de chocolade. Laat 10 minuten staan.
Meng de suiker door het mengsel. Roer het bloem en zout door het chocolademengsel. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en blijf roeren. Oh, dit mengsel ziet er al heerlijk uit!
Roer de cranberry's door het beslag en schep het geheel in de bakvorm.
Bak de brownies in circa 15 minuten gaar in de oven. Check of de buitenkant hard is en met een satéprikker of de binnenkant smeuïg is. Dan zijn ze goed! Laat de brownies afkoelen en snijd in stukjes. Mmmm.
Ingrediënten (voor 16 tot 20 stukjes)
150 gr pure chocolade
150 gr roomboter of kokosolie
200 gr kokosbloesemsuiker
150 gr speltbloem
1/2 theelepel zout
4 eieren
150 gr gedroogde cranberry's
extra boter om in te vetten
Extra nodig
bakvorm van 24 cm doorsnede
bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet de bakvorm in en leg bakpapier op de bodem.
Breek de chocolade in stukken en laat au bain-marie smelten, regelmatig roeren. Smelt de boter of olie en meng met de chocolade. Laat 10 minuten staan.
Meng de suiker door het mengsel. Roer het bloem en zout door het chocolademengsel. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en blijf roeren. Oh, dit mengsel ziet er al heerlijk uit!
Roer de cranberry's door het beslag en schep het geheel in de bakvorm.
Bak de brownies in circa 15 minuten gaar in de oven. Check of de buitenkant hard is en met een satéprikker of de binnenkant smeuïg is. Dan zijn ze goed! Laat de brownies afkoelen en snijd in stukjes. Mmmm.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten